Offerteservice: 06-532 89 553

 

Desgewenst kunt u gebruik maken van de offerte service. Een medewerker van Classic Wall komt op verzoek bij u langs voor het opnemen van de maten en bijzonderheden, zodat bij u aan tafel het offerteformulier kan worden ingevuld en berekend. Hoewel het bezoek vrijblijvend is, gaan wij er van uit dat u serieus overweegt om de lambrisering aan te schaffen.

OFFERTESERVICE

Service

Goede service

Classic Wall biedt u de mogelijkheid om de lambrisering aan te schaffen met een serviceniveau zoals u dat alleen gewend bent van exclusieve maatwerkbedrijven.

 

Voorzorg:

Nadat u een offerte heeft aangevraagd neemt een medewerker van Classic Wall contact met u op voor een locatiebezoek. Daarbij worden de maten gecontroleerd, maar ook gekeken of de wanden voldoende vlak en stevig zijn, of er risico op vochtoverlast is, of de elektra voldoende in orde is om over te zetten op de lambrisering etc. etc.

 

Montage:

Classic Wall levert de lambriseringen inclusief montage. We werken schoon en netjes, met vast personeel.

 

Nazorg:

Als uw lambrisering is aangebracht, heeft u 5 jaar garantie op het product en de montage. Houdt u er wel rekening mee dat juist massief hout gevoelig is voor wisselingen in temperatuur en vochtigheid. De constructies van Classic Wall zijn zo opgebouwd dat enige werking in het materiaal kan worden opgevangen. Daarbij kunnen kleine kiertjes ontstaan, dat hoort bij een authentieke betimmering.