Offerteservice: 06-532 89 553

 

Desgewenst kunt u gebruik maken van de offerte service. Een medewerker van Classic Wall komt op verzoek bij u langs voor het opnemen van de maten en bijzonderheden, zodat bij u aan tafel het offerteformulier kan worden ingevuld en berekend. Hoewel het bezoek vrijblijvend is, gaan wij er van uit dat u serieus overweegt om de lambrisering aan te schaffen.

OFFERTESERVICE

Classic Basic

Classic Basic

Vormgeving van de jaren ’30. Géén tierelantijn, maar een goede vlakverdeling en sobere, technische uitwerking van de details. De vensterbank en de omkasting zijn van massief hout. Voor de houtsoorten en afwerkmogelijkheden zie “modellen”.

Classic Luxe

Classic Luxe

Gebaseerd op de rijke details uit de tijd van de renaissance. De vensterbank en de om-

kasting zijn van massief hout. Het radiatropaneel is voorzien van geperforeerd metalen “webbing”. Voor de houtsoorten en afwerkmogelijkheden zie “modellen”.

Beachhouse

Beachhouse

Deze nonchalante stijl is het toppunt van eerlijkheid en eenvoud. Fijnbezaagd grenen delen met groef en messing worden samengesteld tot robuuste vensterbank met radiatorpanelen. Voor de afwerkmogelijkheden zie “modellen”

Cottage

Cottage

Dat is gezellig, een robuuste vensterbank van massief grenen, in combinatie met een tijdloze radiatoromkasting. Op uw verzoek kan de “hartjesdecoratie”vervangen worden voor uw idee. Voor de afwerkmogelijkheden zie “modellen”.