Offerteservice: 06-532 89 553

 

Desgewenst kunt u gebruik maken van de offerte service. Een medewerker van Classic Wall komt op verzoek bij u langs voor het opnemen van de maten en bijzonderheden, zodat bij u aan tafel het offerteformulier kan worden ingevuld en berekend. Hoewel het bezoek vrijblijvend is, gaan wij er van uit dat u serieus overweegt om de lambrisering aan te schaffen.

OFFERTESERVICE

Classic Basic

Classic Basic

Vormgeving van de jaren ’30. Géén tierelantijn, maar een goede vlakverdeling en sobere, technische uitwerking van de details. De kaders en profielen zijn van massief hout, de vlakke panelen van gefineerd MDF.

 

Kies houtsoort

Classic Luxe

Classic Luxe

Gebaseerd op de rijke details uit de tijd van de renaissance. Met flinke profielen en echte bossing-panelen is de stijl zuiver gehouden. In eikenhout met een mooie kleurwassing vormt dit model de top van Classic Wall.

 

Kies houtsoort

Beachhouse

Beachhouse

Deze nonchalante betimmering is het toppunt van eerlijkheid en eenvoud. Fijnbezaagde, grenen delen met groef en messing worden samengesteld tot een strakke wandbetimmering. Van clubhuis tot jachthuis, dit kan overal.

Kies uitvoering

Cottage

Cottage

Ouderwets …? Welnee, sommige dingen zijn tijdloos. Gewoon, omdat ze functionali-

teit koppellen aan een beproefd uiterlijk. Met deze lambrisering verfraaid u gezellige interieurs, van landelijk tot Laura Ashley.

 

Kies uitvoering