Offerteservice: 06-532 89 553

 

Desgewenst kunt u gebruik maken van de offerte service. Een medewerker van Classic Wall komt op verzoek bij u langs voor het opnemen van de maten en bijzonderheden, zodat bij u aan tafel het offerteformulier kan worden ingevuld en berekend. Hoewel het bezoek vrijblijvend is, gaan wij er van uit dat u serieus overweegt om de lambrisering aan te schaffen.

OFFERTESERVICE

Hoe bestellen

Maatwerk

De lambriseringen van Classic Wall zijn maatwerk. De kosten die de prijs bepalen bestaan uit materiaal en arbeid voor:

  • Locatiebezoek vóór de productie, waarbij de maten exact worden vastgelegd.
  • Materiaalkosten voor de benodigde standaard panelen en profielen.
  • Arbeidsloon om de panelen en profielen op maat te zagen voor uw locatie.
  • Maken van de benodigde hoeken, vensterbanken en radiatorbetimmeringen (indien besteld)
  • Desgewenst op kleur maken met lak, olie of grondverf
  • Transport en montage.

De kosten voor uw project wordt bepaald aan de hand van de actuele prijslijst. De maten van uw ruimte zijn dus bepalend voor de kosten.

 

Prijslijst

De prijslijst bevat de onderdelen van alle modellen. U kunt deze downloaden en zelf uw projectprijs uitrekenen.
Prijslijst

 

Meetinstructie

Voor enige uitleg bij het opmeten van uw kamer kunt u de meet instructie raadplegen.

 

Bestellen

Bestellingen kunt u doen door per e-mail een aanvraag te doen voor uw project. Voegt u zo mogelijk wat digitale foto's van de ruimte bij, en natuurlijk de globale maatvoering. Vergeet niet het model van uw keuze kenbaar te maken, en of u gebruik wilt maken van de opties voor montage en/of schilderen. Op basis van uw aanvraag ontvangt u een opgave van de richtprijs. Indien u de richtprijs in orde vindt, kunt u een afspraak maken voor een locatiebezoek. (zie "service") De offerte wordt gemaakt op basis van het locatiebezoek. Uw bestelling wordt definitief nadat u deze ondertekend heeft geretourneerd en uw aanbetaling heeft voldaan.

 

Betaling

Bij uw aankoop is een aanbetaling van 40% verplicht. Die is nodig voor het locatiebezoek, en het produceren van de benodigde materialen.
Zodra uw lambrisering productie gereed is, ontvangt u bericht en een factuur van Classic Wall
Nadat uw complete order is betaald, neemt Classic Wall contact met u op om een afspraak te maken voor het afleveren en/of monteren.

 

Levertijd

De totale levertijd vanaf uw aanbetaling tot de montage bedraagt circa 5 weken.
 

Maatvoeringscontrole

Classic Wall bezoekt vooraf elke klant, het zogenaamde “locatiebezoek”. Daarbij worden de wanden nagemeten en vastgesteld of de ondergrond geschikt is (vocht, vlakheid, stevigheid)  Classic Wall draagt dus de volledige verantwoording voor het passen van de gemaakte producten. Desgewenst adviseert Classic Wall u met de keuze van kleuren en materialen.